“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten…”. Wil je ervaren wat een voor jou gebalanceerd voedingspatroon kan betekenen, richt je dan op de langere termijn. Stap voor stap help ik om je te laten ervaren hoe geneeskrachtig de werking kan zijn van de juiste voeding voor jou als individu. Dit betekent niet dat we wekelijks bij elkaar zitten om het voedingspatroon door te spreken.

Ik werk volgens onderstaand stappenplan:

Intakegesprek

Tijdens de intake bespreken we je de vooraf ingevulde voedingsdagboek en vragenlijst (die ik je na het maken van een afspraak toestuur) en krijg je de eerste voedingsadviezen.

Dit consult duurt ongeveer anderhalf uur en de kosten bedragen € 65,= inclusief btw.

Voedingsconsult

Na de intake maken we binnen twee à drie weken een afspraak voor een voedingsconsult. Tijdens dit consult kijken we naar jouw ervaringen tot nu toe met het toepassen van mijn adviezen. Hoe voel je bij de veranderingen, merk je al verschillen of vind je sommige dingen nog lastig? Daarnaast krijg je suggesties voor nieuwe stappen, waarbij ik je ondersteun. Afhankelijk van jouw wensen en de vorderingen kunnen vervolgens meerdere voedingsconsultaties ingepland worden.

Een voedingsconsult duurt ongeveer 60 minuten en kost € 50,= inclusief btw.

Eindevaluatie

Aan het einde van het traject voeren we een eindevaluatie. We bespreken de behaalde resultaten en je krijgt tips en tricks waarop je moet letten om de adviezen die we hebben doorgesproken structureel in jouw levensstijl te implementeren, zodat je je blijvend goed voelt!

Een eindevaluatie duurt ca. 30 minuten en de kosten bedragen € 30,- inclusief btw.

Kort samengevat
  • Na het maken van een afspraak : thuis voedingsdagboek en vragenlijst invullen en retourneren
  • Intake gesprek
  • Binnen 2 à 3 weken vervolgconsult
  • Naar wens nieuwe consulten eens in de maand/twee maanden of eindevaluatie
Wordt mijn consult vergoed?

Orthomoleculaire geneeswijze wordt alleen gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende verzekering en vanaf januari 2019 ook niet meer door alle verzekeringen. Steeds minder mensen hebben een aanvullende verzekering. Daarnaast moeten wij flinke fees betalen aan de brancheverenigingen om slechts gedeeltelijk vergoed te worden door zorgverzekeraars. Daarom heb ik er bewust voor gekozen hier niet aan mee te werken. Uw consult wordt dus niet vergoed. Zie het als een behandeling bij de schoonheidsspecialiste, een reiniging, maar dan voor de binnenkant van uw lijf i.p.v. de buitenkant.

Door mij niet aan te sluiten bij een branchevereniging kan ik meer investeren in regelmatige bijscholing en bied ik graag scherpe tarieven aan om iedereen in de gelegenheid te stellen een persoonlijk consult of eventueel in de toekomst een online traject te boeken.

KLANTENERVARING