“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten…”. Wil je ervaren wat een voor jou gebalanceerd voedingspatroon kan betekenen, richt je dan op de langere termijn. Stap voor stap help ik om je te laten ervaren hoe geneeskrachtig de werking kan zijn van de juiste voeding voor jou als individu. Dit betekent niet dat we wekelijks bij elkaar zitten om het voedingspatroon door te spreken.

Onderstaande consulten kun je boeken:

Intake

Tijdens de intake bespreken we de vooraf ingevulde vragenlijsten. Samen proberen we inzichtelijk te maken hoe je klachten ontstaan zijn. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde testen (ontlasting-, bloed- of speekseltesten) te doen. Na deze intake krijg je direct praktisch advies via de mail.

Dit consult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en de kosten bedragen       € 110,= (incl. bestudering van de vóóraf ingeleverde gegevens en adviesmail)

Vervolgconsult

Na de intake maken we binnen drie weken (afhankelijk van eventuele uitslagen van testen) een afspraak voor een vervolg consult. Tijdens dit consult stellen we een plan van aanpak op. Daarnaast krijg je suggesties voor nieuwe stappen, waarbij ik je ondersteun. Afhankelijk van jouw wensen en de vorderingen (symptomen zijn niet van de een op andere dag ontstaan en verminderen/verdwijnen ook niet van de een op andere dag) kunnen vervolgens nog meerdere consultaties ingepland worden.

Dit kan een vervolgconsult van 60 minuten zijn en kost € 85,= of een consult van 30 minuten en kost € 45,=.

Online zoom consulten

Al mijn consulten vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Delft, maar in deze Corona tijd doe ik mijn consulten online, bij voorkeur via Zoom. Ook handig nu als ver weg woont. Telefonisch een consult is natuurlijk ook mogelijk.

Testen kunnen ook altijd per post naar je worden toegezonden.

 

Wordt mijn consult vergoed?

Ik ben aangesloten via de beroepsvereniging CAT (therapeut level IV)  aangesloten bij de GAT WKKGZ geschilleninstantie en het Tuchtcollege van de RBCZ/TCZ. Op dit moment worden mijn consulten nog niet vergoed.

KLANTENERVARING