“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten…”. Wil je ervaren wat een voor jou gebalanceerd voedingspatroon kan betekenen, richt je dan op de langere termijn. Stap voor stap help ik om je te laten ervaren hoe geneeskrachtig de werking kan zijn van de juiste voeding voor jou als individu. Dit betekent niet dat we wekelijks bij elkaar zitten om het voedingspatroon door te spreken.

Onderstaande consulten of pakketten kun je boeken:

Losse consulten

Intake

Tijdens de intake bespreken we de vooraf ingevulde vragenlijsten en brengen wij jouw gezondheid in kaart. We kunnen al een begin maken met een voorlopige koers. Ik maak een voorlopig voedings-, en/of suppletieadvies die je schriftelijk naderhand digitaal krijgt toegestuurd.

Dit consult zonder pakket duurt één tot anderhalf uur en de kosten bedragen € 70,=.

Vervolgconsult

Na de intake maken we binnen drie weken een afspraak voor een vervolg consult. Tijdens dit consult kijken we naar jouw ervaringen tot nu toe met het toepassen van mijn adviezen. Hoe voel je bij de veranderingen, merk je al verschillen of vind je sommige dingen nog lastig? Daarnaast krijg je suggesties voor nieuwe stappen, waarbij ik je ondersteun. Afhankelijk van jouw wensen en de vorderingen kunnen vervolgens meerdere consultaties ingepland worden.

Dit kan een vervolgconsult van 60 minuten zijn en kost € 50,= of een consult van 30 minuten en kost € 30,=.

Mocht je na een intake gesprek toch besluiten een darm ontlasting test te willen afnemen gaat er natuurlijk € 70,= van je pakketprijs af.

Telefonische of online consulten

Al mijn consulten vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Delft, maar mocht je ver weg wonen of om wat voor reden dan ook toch liever online, telefonisch of per mail een consult willen boeken op afspraak is dat natuurlijk ook mogelijk. De intake zal dat deels per mail en deels per telefoon of online plaats vinden.

Testen kunnen ook altijd per post naar je worden toegezonden.

Ook hier geldt mocht je in beginsel niet voor een pakket kiezen, maar daarna toch besluiten een darm ontlasting test te willen afnemen gaat er natuurlijk € 70,= van je pakketprijs af.

Wordt mijn consult vergoed?

Ik ben aangesloten via de beroepsvereniging CAT (therapeut level IV)  aangesloten bij de GAT WKKGZ geschilleninstantie en het Tuchtcollege van de RBCZ/TCZ. Op dit moment worden mijn consulten nog niet vergoed.

KLANTENERVARING