De kracht van de natuur is ongekend; voor elke kwaal is wel een kruid gewassen. De natuur is dan ook de grootste en meest volmaakte apotheek op aarde. Binnen mijn voedingspraktijk maak ik daarom onder andere gebruik van 100% natuurlijke etherische oliën. Ik help je met het inzetten van de juiste oliën, gericht op het versterken van lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De mens benut al sinds onheuglijke tijden de gezondheidsbevorderende krachten van talrijke kruiden en planten. Ondanks de vooruitgang van de chemie en de farmaceutische industrie hebben kruiden door de jaren heen niets aan betekenis verloren. Daar kwam ik persoonlijk achter toen mijn dochter haar zoveelste ontsteking en haar zoveelste antibiotica kuur had gekregen. Door mijn interesse werd ik langzaam meegetrokken in de wereld van de geneeskracht van kruiden. Toen ik zag hoe haar gezondheid met sprongen vooruit ging, was mijn interesse meer dan gewekt!

Tijdens mijn opleiding aan de Kraaijbeekerhof Academie was ik enorm blij met het vak kruidenleer. Wij leerden hoe we de planten moesten bewerken, welke delen van een plant of kruid je moet plukken, hoe je ze moet drogen en uiteraard wat je er daarna allemaal mee kan doen. De wijze waarop kruidenolie, kompressen, kruidenthee en etherische oliën gemaakt moeten worden werd ons onderwezen door onze fantastische kruidendocent Maartje.

Ik gebruik etherische oliën in mijn praktijk en kan daarmee gebruik maken van de kracht die de natuur biedt. Mocht ik ooit tijd en de geest krijgen, dan duik ik met mijn eigen handen mijn tuin in, om zelf etherische oliën te winnen uit planten. Tot die tijd… heb ik gelukkig kruiden in een flesje!

dōTERRA

In mijn zoektocht naar de meest zuivere, veilige en effectieve etherische oliën kwam ik terecht bij doTERRA. Zij hebben de zuiverste en veiligste pure etherische oliën die verkrijgbaar zijn. doTERRA is constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen. doTERRA’s essentiële oliën zijn 100% puur natuur. Ze worden zorgvuldig gewonnen uit planten, op het perfecte moment en door ervaren boeren over de hele wereld, zodat de olie de precies de juiste samenstelling en efficiëntie heeft.

Elke olie wordt uitgebreid getest volgens het CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) protocol. doTERRA is het enige bedrijf dat volledig open is over wat er in hun flesjes zit. Op hun website: https://sourcetoyou.com kun je het kwaliteitsrapport lezen van elke individuele olie die ze verkopen.

Voor informatie of de oliën voor jou kunnen werken kun je contact opnemen met mij dit kan natuurlijk zowel telefonisch als per mail, wat jij wil !